Wat?

Hou je van vrijheid en zoek je vaak grenzen op? Dan is parkour iets voor jou. Klimmen, springen, salto’s over, onder, tussen obstakels door een zaal of in de openbare ruimte: aan jou de keuze! In parkour train je op precisie, lenigheid, snelheid coördinatie en kracht. Je leert creatief omgaan met de aangeleerde moves. Zo vind je je eigen en unieke ‘way through’.

Lessen Parkour

Circus Zonder Handen organiseert lessen parkour voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar.

Urban Acro

In onze lessen Urban Acro kan je vanaf de leeftijd van 9 jaar kennis maken met parkour, tricking, spectaculaire acrobatische sprongen op de airtrack, rope skipping,... Tijdens deze les Urban Acro leer je de basis van deze straffe Urban bewegingsvorm. Onze gespecialiseerde trainers stimuleren je Urban creativiteit en bieden straffe technische uitdaging.

Conditie, (sprong)kracht, lenigheid en coördinatie worden getraind om zo spectaculair mogelijk de technieken uit te voeren. De trainers bieden de perfecte balans tussen een veilige leeromgeving en de Urban ‘freestyle’ die zo eigen is aan deze bewegingsvorm.

Specialisatieles Parkour

Eens je de basis van Parkour onder de knie hebt, kan je na overleg met je trainer doorstromen naar de specialisatieles Parkour.

We raden onze Parkour leden ook aan te komen bijtrainen tijdens de Open Training (gratis voor leden en als je ouder bent dan 15 jaar) en/of om een andere acrobatische les bij te volgen voor een zo goed mogelijke acrobatische ontwikkeling. Ook niet-leden ouder dan 15 jaar zijn dus meer dan welkom om bij te trainen.

Parkour in Brussel

Circus Zonder Handen organiseert lessen Parkour op vier locaties

Parkour in Molenbeek   Parkour in Etterbeek   Parkour in Schaarbeek   Parkour in Sint-Gillis