Lessen

Vanaf NU kan iedereen inschrijven.

Bekijk hier het lessenrooster 2018-2019.

Het circusjaar start vanaf 22 september 2018 tot en met 31 mei 2019.

Inschrijvingen worden met een tijdscode geregistreerd. Alle inschrijvingen voor 12u worden NIET geregistreerd.

FR
Toute l’information sur notre site web est en Néerlandais. N'hésitez pas à nous contacter si vous rencontrez des difficultés à consulter notre site web. Nous nous ferons un plaisir de vous aider par téléphone: 0471 45 47 94

ENG
All the information on our website is in Dutch. Do not hesitate to contact us if you encounter any difficulties in consulting our website. We will be happy to help you by phone: 0471 45 47 94

STAP VOOR STAP

1. Bekijk het overzicht van de lessen.

2. Noteer de lescode(s) van de les(sen) waarvoor je wil inschrijven. De lescode vind je in het overzicht telkens onder de knop 'praktisch'.

3. Wanneer een les volzet is, heb je de kans in te schrijven voor een tweede keuze. Noteer ook de lescode van de les(sen) van je tweede keuze.

>> 4. Vul HIER het online inschrijvingsformulier in! << 

LET OP alle inschrijvingen worden geregistreerd via een tijdscode. Alle inschrijvingen op de startdag voor 12 u 's middags zijn NIET GELDIG en worden NIET geregistreerd.

5. Je ontvangt binnen de maand een mail met daarin een overzicht voor welke lessen je ingeschreven bent en/of voor welke je op de wachtlijst staat, alsook de betalingsinformatie.

6. Aan de hand van de betalingsinformatie betaal je het inschrijvingsgeld of een eerste schijf ervan en is je inschrijving definitief.

Indien je hulp nodig hebt bij de inschrijvingsprocedure, kan je telefonische assistentie krijgen (0471 45 47 94) of na afspraak langskomen op het kantoor van Circus Zonder Handen.

Kampen en speelpleinen

ZOMERVAKANTIE

In 2019 zijn er geen voorinschrijvingen. Er zal wel in inschrijvingsmoment worden georganiseerd op de Vierwindenschool, samen met de VGC. De exacte datum van dit inschrijvingsmoment wordt later bekend gemaakt.