Music For Life

Voor het vijfde jaar op rij werd Circus Zonder Handen geselecteerd als goed doel bij de warmste week van Music For Life!! Steun ook dit jaar CZH én doe mee met een van onze acties!

Bekijk hier het ontroerende filmpje dat speciaal gemaakt werd voor Tricks For Life!

Waarom CZH Steunen?

MEER DAN 1/3 VAN DE BRUSSELAARS LEEFT IN ARMOEDE
1/3 VAN ONZE LEDEN LEEFT IN ARMOEDE
Wij maken circus toegankelijk voor iedereen, ook voor zij die het financieel moeilijk hebben.

Circus Zonder Handen is de sociaal-inclusieve circusschool van Brussel waar in de vrije tijd circusactiviteiten worden aangeboden voor iedereen vanaf 4 jaar. In dialoog met deelnemers en een breed netwerk aan professionele partners ontwikkelen we een drempelvrij beleid.

Omdat we geloven in het nut van zinvolle vrijetijdsbesteding voor iedereen, maken we de participatie aan het circusaanbod dat we organiseren ook effectief mogelijk voor iedereen. Hierdoor zijn we in staat iedereen in Brussel met zijn eigen talent en achtergrond te verbinden en te laten groeien.

Met jouw steun geef je een deelnemer uit een financieel kwetsbaar gezin de kans om een jaar circusles te volgen. Tijdens onze lessen worden hen brede ontwikkelingskansen aangeboden die ze hun hele leven meedragen. 

Wij danken jullie oprecht voor alle hulp ten voordele van Circus Zonder Handen VZW. 
Wij zijn ontroerd door het grote enthousiasme en alle energie die jullie over hebben om onze sociaal en inclusieve circusschool te steunen en wij waarderen dit enorm!

Circus voor iedereen!
Bedankt & Merci!

Hoe Steunen?

1. Tricks For Life

Doe zélf een trucje & steun zo onze Tricks For Life actie! 

-> Download hier het document dat je toestemming geeft om op straat te trekken.
-> Doe een trucje, ga rond met de hoed en doneer achteraf jou centjes in de donatiebox (op het onthaal van de circusschool).

Foto's van jullie actie mogen jullie altijd doorsturen via Facebook naar Circus Zonder Handen!

Kan je (nog) geen trucjes? Geen probleem!
Bezoek onze facebook pagina en bekijk daar coole filmpjes waarin Adnane je in 4 stappen uitlegt hoe je een coole trick kan doen!

Geen zin of tijd om trucjes te doen? Ook geen probleem! Je kan ons ook steunen door:

2. Een plaat aan te vragen via de website van de warmste week. 

3. Zelf een actie op poten te zetten! Verenig de krachten met vrienden & familie en zamel geld in voor CZH. Registreer je actie via https://dewarmsteweek.stubru.be/

4. Of doe je duit in het zakje tijdens de "Warmste Voorstelling" op 06/01/2018 om 20u in het Huis van Culturen in Sint-Jans-Molenbeek.

5. Uiteraard kan je ook meteen je steun storten op ons rekening nummer: 
IBAN: BE23 7350 2995 4291
BIC: KREDBEBB